Podnikateľský model multiplex a jeho aplikácia na Slovensku - Mišún, Juraj, 1978-
Teoretické vymedzenie podnikateľského modelu multiplex. História podnikateľského modelu multiplex. Aplikácia podnikateľského modelu multiplex na Slovensku. Komparácia podnikateľského modelu multiplex u nás a v zahraničí.