Koeficient beta v modeli CAPM a jeho vývoj v automobilovom priemysle na Slovensku - Kľučiková, Bernadeta
Autorka sa venuje podnikateľskej metóde, ktorá všeobecnú hodnotu podniku alebo jeho časti stanoví kapitalizáciou odčerpateľných zdrojov za hodnotové časové obdobie podnikania. Za základný model pre odhad nákladov vlastného kapitálu sa pokladá model CAPM - Capital Asset Pricing Model. Beta koeficient a jeho vývoj vo vybraných odvetviach v rokoch 2004-2012.