Finančná a hospodárska kríza a jej vplyv na konkurencieschopnosť vybraných ekonomík členských štátov EÚ - Jamborová, Erika Mária
Najvýznamnejšie faktory makroekonomického prostredia a ostatné ukazovatele ekonomickej výkonnosti vybraných krajín. Identifikovanie vplyvu finančnej a hospodárskej krízy na konkurencieschopnosť vybraných ekonomík členských štátov EÚ.