Analýza podnikateľského modelu v odvetví informačných technológií - Mišúnová Hudáková, Ivana, 1976-
Vymedzenie pojmu podnikateľský model. Analýza podnikateľského modelu v odvetví IT podľa konceptu Canvas. Segmenty zákazníkov. Hodnoty, ktoré podniky prinášajú. Distribučné kanály. Vzťahy so zákazníkmi. Toky príjmu. Kľúčové zdroje a kľúčové aktivity. Kľúčoví partneri. Štruktúra nákladov.