Význam ľudských zdrojov v podnikateľskom modeli - Pfundtnerová, Martina
Ľudské zdroje eko kľúčový prvok podnikateľského modelu. Výnosnosť novodobého podnikateľského modelu podľa Ronalda J. Bakera. Vplyv postindustriálnej éry na význam ľudských zdrojov pri tvorbe podnikateľského modelu. Výsledky výskumu.