Evaluation of the quality and accuracy of labelling of selected food products - honey - Jarossová, Malgorzata Agnieszka, 1978-
Výsledky kontroly kvality medov vykonaných Obchodnou inšpekciou v Poľsku. Najčastejšie kvalitatívne chyby a základné nedostatky v označovaní na obaloch a informácie zavádzajúce spotrebiteľov.