Ukraine on the Background of Global Innovation Processes - Jurkovičová, Lujza
Globálne trendy a problémy inovačnej činnosti národného hospodárstva na Ukrajine. Silné a slabé stránky inovačných procesov v krajine a možné spôsoby jej riešenia.