Podnikateľské modely multinacionálnych podnikov - Procházková, Katarína, 1983-
Teoretické východiská internacionalizácie a multinacionalizácie podnikov. Analýza podnikateľských modelov vybraných multinacionálnych podnikov: Tiffany, Coca-cola, Procter&Gamble a Nintendo. Aplikácia konceptu podnikateľského modelu Canvas.