Uplatnenie zásad systémov manažérstva v inovačnom procese - Karkalíková, Marta
Zásady manažérstva kvality, ktoré podporujú inovačné trendy a definujú vzájomné vzťahy pracovných procesov v organizácii tak, aby sa vytvoril produkt, ktorý uspokojí požiadavky zákazníkov.