Možnosti vzniku štrukturálneho prejavu v ekonomických a spoločenských procesoch a javoch - Turňa, Ľubomír
Možnosti vzniku stabilných dynamických sociálnych a ekonomických štruktúr, za predpokladu nelineárnych vlastností sociálneho, ekonomického a politického prostredia.