Vzťahy zákazník - dodávateľ na trhu výrobnej sféry - Kita, Jaroslav
Problematika vzťahov zákazník - dodávateľ za obdobie od roku 2000 do súčasnosti. Charakteristika hlavných smerov skúmania vzťahov zákazník - dodávateľ.