Analýza dopadov zmeny sadzby DPH využitím teoretických modelov skúmania - Kurotová, Alona
Skúmanie dopadov zmeny sadzby DPH - teoretické modely. Daňová incidencia pri dokonalej a nedokonalej konkurencii. Porovnanie charakteristík Bertrandovho a Cournotovho modelu. Modely prognózovania daňovej incidencie.