Aplikácia metódy AHP v oblasti rozvoja kompetencií riadiacich pracovníkov priemyselného podniku - Jurík, Lukáš
Opis možnej aplikácie metódy analytického hierarchického procesu v oblasti rozvoja kompetencií riadiacich pracovníkov priemyselného podniku. Charakteristika úrovní kompetencií, ktorými disponujú vybraní riadiaci pracovníci prostredníctvom syntetického ukazovateľa.