Bariéry trvalo udržateľného spotrebiteľského správania Slovákov - Kopaničová, Janka, 1979-
Spotrebiteľské správanie v súlade s koncepciou trvalo udržateľnej spotreby (TUS). Bariéry vo vnímaní a konaní z perspektívy TUS. Postoje vedúce seniorov a generáciu X, Y a Z k environmentálnemu správaniu.