Integrácia procesných auditov do systému hodnotenia a výberu dodávateľov - Šurinová, Yulia
V súčasnosti, keď mnohé výrobné podniky majú zavadený a certifikovaný systém manažérstva kvality, je to predovšetkým efektívnosť kľúčových procesov u všetkých dodávateľov, čo výrazne ovplyvňuje konečný produkt a spolupráca pri zlepšovaní týchto procesov medzi dodávateľom a zákazníkom výrazne prispieva k budovaniu partnerských vzťahov v dodávateľsko-odberateľskom reťazci. K efektívnej komunikácii medzi dodávateľom a zákazníkom môže pri správnej realizácii výrazne pomôcť integrácia procesných auditov do systému hodnotenia a výberu dodávateľov. Stanovenieť spôsobu integrácie procesných auditov do tohto systému a zhodnotenie prínosov využívania procesných auditov dodávateľov ako jedného z kritérií hodnotenia dodávateľov v kontexte rozvoja partnerstva s dodávateľmi.