Spotrebiteľ a trvalo udržateľný rozvoj - Korčoková, Marína, 1970-
Spotrebiteľská a environmentálna politika zastávajú dôležité miesto, aby dokázali ochrániť samotného spotrebiteľa pred súčasnými nástrahami trhu, ktoré ohrozujú životné prostredie.