Novela zákona o dani z pridanej hodnoty účinná od 1. januára 2014 - Škvarková, Jana
Dňa 15. novembra 2013 bola v Zbierke zákonov uverejnená novela zákona o dani z pridanej hodnoty č. 360/2013 Z.z., ktorej väčšina ustanovení nadobúda účinnosť 1. januára 2014.