Hodnotenie výkonnosti marketingu v organizácii - Kubičková, Viera, 1970-
Podstata hodnotenia výkonnosti marketingového riadenia v organizácii. Rozhodnutia o marketingových aktivitách. Ciele marketingového manažmentu a merateľnosť efektívnosti marketingových aktivít.