Financovanie malých a stredných podnikov v Slovenskej republike - Markovičová, Marta, 1962-
Zdroje financovania MSP na Slovensku - vlastné, cudzie, interné, externé. Štátna podpora MSP. Mikropôžičkový program Národnej agentúry pre rozvoj malého a stredného podnikania.