Zákon o používaní elektronickej registračnej pokladnice od roku 2014 - Dubielová, Veronika
Používanie elektronických registračných pokladníc na území SR upravuje zákon č. 289/2008 Z. z. o používaní elektronickej registračnej pokladnicea o zmene a doplnení zákona Slovenskej národnej rady č. 511/1992 Zb. o správe daní a poplatkov a o zmenách v sústave územných finančných orgánov v z. n. p.