Komentár k zákonu o obmedzení platieb v hotovosti s príkladmi - Klabníková, Klára
Pokračovanie príspevku z predchádzajúceho čísla. Praktické príklady a ich riešenia, ktoré v bežnom podnikateľskom aj nepodnikateľskom prostredí môžu nastať.