Vplyv novely Obchodného zákonníka na splácanie základného imania spoločnosti - Strapáč, Peter
Dňa 18. 10. 2013 bol schválený vládny návrh, ktorý mení a dopĺňa zákon č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník v z. n. p., ktorým sa menia a dopĺňajú niektoré zákony v znení schváleného doplňujúceho návrhu. Ide o zákon č. 357/2013 Z. z. 18. októbra 2013.