Nástroje zvyšovania dôveryhodnosti internetových obchodov na Slovensku - Lacková, Alica
Nástroje zvyšujúce dôveryhodnosť internetových obchodov na Slovensku. Portály, súťaže zamerané na kvalitu a popularitu obchodov i vydávané osvedčenia, deklarujúce splnenie stanovených požiadaviek. Právne a legislatívne zabezpečenie elektronického obchodovania.