Dlhodobý hmotný majetok – obstaranie dlhodobého majetku z dotácií - Gášpárová, Eva
Postupy účtovania a rámcovej účtovej osnovy pre podnikateľov účtujúcich v sústave podvojného účtovníctva v z. n. p. ust. § 52a ods. 1 opatrenia č. 23054/2002-92. Ilustračné príklady.