Základné východiská budovania spoločenskej zodpovednosti organizácií - Oško, Pavol
Oblasti a ciele spoločenskej zodpovednosti. Norma ISO 26000 - spoločenská zodpovednosť firiem. Kľúčové oblasti a témy ISO 26000. Prínosy a kritika spoločensky zodpovedného podnikania. Vnímanie CSR spotrebiteľmi.