[Daňové analýzy: praktikum] - Belanová, Katarína, 1978-
Recenzia na publikáciu, ktorá je zameraná na daň z príjmov právnických osôb, ako i priblížienie aplikácie príslušných daňových zákonov v praxi. Praktikum je určené predovšetkým poslucháčom 2. ročníka 2. stupňa študentov NHF EU v Bratislave povinného predmetu daňové analýzy, pre ktorých predstavuje základný študijný materiál na cvičenia z rovnomerného predmetu, ale rovnako môže slúžiť aj širokému okruhu čitateľov z laickej a odbornej verejnosti na získanie, resp. prehĺbenie poznatkov z daňovej oblasti.