Dlhodobé bankové úvery v podnikaní - Pakšiová, Renáta, 1974-
Ukážka účtovania dlhodobého bankového úveru, ak úroky z úveru za bežné účtovné obdobie sú účtované ako zvýšenie bankového úveru, na príklade spoločnosti Kancelar, a.s., ktorá je platiteľom DPH a rozhodla sa požiadať banku o poskytnutie dlhodobého bankového úveru vo výške 33 000,- eur so splatnosťou 10 rokov.