Rozvojová spolupráca v praxi z pohľadu SR - Lindtnerová, Klaudia
Systém rozvojovej spolupráce SR a Kene. Rozvojové aktivity Slovenskej republiky v Keni. Poľnohospodárstvo a podpora obchodu, vzdelávanie a zdravotníctvo. Zapojenie slovenských podnikateľských subjektov do rozvojovej spolupráce.