Assesment of new types of risks in insurance industry - Brokešová, Zuzana, 1985-
Proces hodnotenia rizík ako kontinuálny a veľmi zložitý proces, ktorý v sebe zahŕňa hodnotenie vlastných rizík a hodnotenie prevzatých rizík, t. j. klientov. Techniky využiteľné vo fáze identifikácie nových druhov rizík. Techniky využiteľné vo fáze analýzy nových druhov rizík. Techniky využiteľné vo fáze ohodnotenia nových druhov rizík.