Preferencie vo finančnom rozhodovaní: riziko a rozhodovacie stratégie - Adamík, Kamil
Tvorba preferencií pri finančnom rozhodovaní. Rozhodovacie stratégie. Prístup náklady-výnosy a prístup percepčný. Typy stratégií.