Riadenie produktových inovácií v SR - empirická štúdia o inovačných aktivitách firiem pôsobiacich v SR - Knošková, Ľubica, 1965-
Faktory ovplyvňujúce úspešnosť inovácií. Metodológia výskumu inovačných aktivít firiem. Overenie stanovených hypotéz. Faktory, ktoré ovplyvňujú úspešné inovačné stratégie a pôsobia na schopnosť firiem prinášať výstupy s vysokou úrovňou novosti.