Grocery products shopping pattern by senior consumers - Lesáková, Dagmar, 1949-
Identifikácia nákupného správania seniorov. Preferencie vo výbere nákupného miesta a kľúčové faktory ovplyvňujúce rozhodovania seniorov v potravinárskych obchodoch.