Procesné modelovanie v samospráve SR - Kultan, Jaroslav, 1960-
Prezentácia výsledkov spoločného postupu modelovania procesov komunálneho podnikania a životného prostredia, ktoré organizačne zabezpečuje Magistrát mesta Košice.