Spôsoby finančného zabezpečenia cirkví a náboženských spoločností - Gyuri, Róbert
Modely finančného usporiadania vzťahov medzi štátom a náboženskými organizáciami. Súčasný stav finančného zabezpečenia cirkví a náboženských organizácií na Slovensku.