Možné opatrenia na podporu skvalitnenia služieb v cestovnom ruchu - Litomerický, Juraj
Možnosti stimulácie cestovného ruchu na Slovensku a jeho efektívneho fungovania. Efektívne a účinné by mohli byť najmä tie opatrenia, ktoré si nevyžadujú veľké finančné injekcie, ale najmä tie, ktoré vnášajú do celého systému poriadok, stimuláciu a transparentnosť.