Finančné indikátory vybraných samospráv v Košickom samosprávnom kraji - Šebová, Miriam
Zahraničné skúsenosti s efektivitou rôzne veľkých samospráv. Analýza vybraných finančných ukazovateľov obcí v Košickom samosprávnom kraji.