Typológia inovácií a identifikácia bariér pri ich z avádzaní - Lukáčová, Dana
Typy a bariéry inovácií z rôznych hľadísk, ktoré majú výrazný vplyv na rozvoj a podporu inovácií v podniku. Súčasný stav a teoretické poznatky v oblasti inovácií.