Politika trhu práce a znižovanie chudoby medzi nezamestnanými - Pribišová, Emília
Aktívna politika trhu práce. Pasívna politika trhu práce. Chudoba plynúca z nezamestnanosti. Výdavky na aktívne politiky trhu práce. Financovanie z fondov Európskej únie.