Možnosti získavania údajov na meranie ekonomickej výkonnosti cestovného ruchu na regionálnej úrovni - Michálková, Anna, 1968-
Možnosti získavania podkladových údajov na vykazovanie výkonnosti cestovného ruchu na regionálnej úrovni. Vytvorenie podmienok na vykazovanie ekonomickej výkonnosti regiónu v cestovnom ruchu.