Finančné nástroje rozvoja kreatívnych odvetví - Šipikal, Miroslav, 1976-
Prehľad najpoužívanejších finančných nástrojov podpory kreatívnych odvetví. Príklady fondov pre podporu kreatívnych odvetví. Význam finančných nástrojov na Slovensku.