Inovácie ako nevyhnutná podmienka pre zabezpečenie udržateľného rozvoja - Pásztorová, Janka, 1960-
Inovácie ako jeden z hlavných indikátorov udržateľného rozvoja. Rozvoj konceptu udržateľného rozvoja, ekoinovácie a znižovanie spotreby energie. Aplikácia zeleného modelu ekonomického rozvoja vytvára priestor pre nové podnikateľské príležitosti.