Spoločenská zodpovednosť podnikania - Rakovská, Júlia, 1972-
Príspevok je zameraný na vysvetlenie významu a povinností, ktoré vyplývajú z postavenia spoločensky zodpovedného podniku. Príspevok vymedzuje dôvody, prečo byť spoločensky zodpovedným podnikom v spojitosti s ekonomickým zdôvodnením výhod a nevýhod, ktoré pre podnik prináša spoločensky zodpovedné podnikanie.