Procesný model systému riadenia ľudských zdrojov - Blštáková, Jana, 1980-
Procesná orientácia v riadení ľudských zdrojov. Východiská tvorby procesného modelu systému riadenia ľudských zdrojov. Využitie procesného modelu. Využitie procesného modelu pre vybrané skupiny zamestnancov.