Možnosti vývoja obchodu s elektronickými knihami na slovenskom trhu - Potisková, Ingrid
Súčasná situácia na trhu s elektronickými knihami na Slovensku. Analýza a porovnávanie jednotlivých slovenských internetových obchodov ponúkajúcich elektronické knihy.