Analýza vývoja odvetvia reštauračných služieb na Slovensku - Síbertová, Linda
Príspevok charakterizuje odvetvie reštauračných služieb na Slovensku, identifikuje v súčasnosti prevládajúce trendy a prostredníctvom vybraných ukazovateľov analyzuje vývoj odvetvia a predpovedá jeho ďalšie smerovanie.