Riadenie oblasti IS/IT v nadväznosti na informačnú stratégiu podniku - Bodiš, Miloš
Teoretické východiská informačného manažmentu podniku. Analýza riadenia a využívania oblasti IS/IT v podnikoch. Analýza vynakladania zdrojov do infraštruktúry IS/IT. Vplyv veľkosti podniku na vynakladanie prostriedkov do IS/IT. Vplyv veľkosti podniku na riadenie oblasti IS/IT.