Využívanie outsourcingu ľudských zdrojov v logistických centrách na Slovensku - Boorová, Brigita, 1979-
Charakteristika outsourcingu. Riadenie ľudských zdrojov. Kmeňoví zamestnanci logistického centra. Outsourcing ľudských zdrojov.