Súťažný dialóg v českej a slovenskej právnej úprave z aspektu realizácie projektov verejno-súkromného partnerstva - Sabo, Mikuláš
Realizácia systému súťaže pri verejnom obstarávaní tovarov, služieb a verejných prác. V Českej republike upravuje súťažný dialóg zákon č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách v znení neskorších predpisov a v Slovenskej republike je upravený v zákone č. 25/2006 Zb. o verejnom obstarávaní v znení neskorších predpisov.