Vývoj finančnej situácie slovenských podnikov v období rokov 2000-2012 - Sovíková, Daniela, 1983-
Vývoj finančnej situácie slovenského mediánového podniku za roky 2000 - 2012. Vývoj ROE a výnosu 10 ročných dlhopisov SR za obdobie rokov 2000 - 2012. Ani v roku 2012 podniková sféra nedosahuje výkonnosť a kondíciu, ktorú dosahovala pred krízou. Vzhľadom na tesnú korelovanosť výkonnosti mikro a makrosféry bude ďalší vývoj závisieť na vývoji situácie v makroprostredí.