Analýza dopytu po finančných službách v závislosti od príjmu domácností - Budayová, Jana
Analýza hraničného sklonu k spotrebe finančných služieb. Vplyv zmeny príjmu prednostu domácnosti na výdavky spojené s finančnými službami. Implementovanie poznatkov o Engelovej výdavkovej krivke a určenie vývoja podielu výdavkov na finančné služby na celkových výdavkoch prednostu domácnosti.